Σεισμόσ Αθήνα : Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην .

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με:

Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Seismos Idiaitera Ais8htos Sthn A8hna
Seismos Idiaitera Ais8htos Sthn A8hna from www.reporter.gr
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Seismos A8hna Ant1 News
Seismos A8hna Ant1 News from ant1media.azureedge.net
Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με:

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην .

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. 22 Xronia Prin O Megalos Seismos Ths A8hnas
22 Xronia Prin O Megalos Seismos Ths A8hnas from www.news247.gr
Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Παρουσιάζει 7415 άρθρα σχετικά με: Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Σεισμόσ Αθήνα : Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην .. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας.

Post a Comment for "Σεισμόσ Αθήνα : Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην ."